Om mig

Ida Malchau

Mit navn er Ida Malchau. Jeg har en cand. scient i Human Ernæring ved Københavns Universitet samt en bachelor i Sundhed og Ernæring. Ydermere har jeg dyrket triatlon – deltaget i 70.3 ironman races. Jeg har løbet mange halvmaraton og flere maraton. Derved har jeg selv lagt mange timer i træning og kender til sport både i det ekstreme og på fritidsplan. 

Siden jeg blev færdig med min uddannelse i 2015, har jeg arbejdet som personlig træner, holdinstruktør og kostvejleder. 

Jeg elsker at have forløb, det skaber fællesskab, sammenhold og god energi. Jeg har haft vægttabsforløbet kost og krop siden 2011. Kost og krop startede som et studiejob, men er i dag min fuldtidsbeskæftigelse. Jeg har haft mere end 60 kost og krop forløb, og det betyder at jeg snart har hjulpet 2.500 mennesker til en sundere og mere aktiv livsstil. Siden da har jeg haft mange andre lukkede træningsforløb

 

I 2020 åbnede jeg dørene for træningshallen som er placeret på min hjemmeadresse i Fjenneslev.

Træningshallen er et unikt og autentisk træningstilbud.

Træningshallen har et lavere medlemsloft og skaber derfor et mere intimt og trygt træningsmiljø end et fitnesscenter.

Træningshallen er placeret på en gammel gård i naturrige omgivelser, og derfor bærer træning i Træningshallen præg af ægte farmerstyle. Det betyder at vi elsker udendørstræning, hvor gården og naturen er med til at sætte rammerne for træningen. 

Træningshallen gav utrolig meget mening for mig efter at jeg blev mor til Birk i 2019. Det betyder at jeg kan være mere hjemme, men samtidig have alle mine forløb både morgen som aften.

Billede fra Træningshallen i Fjenneslev