Firmahold

Firmahold - sammen er vi stærkere!

Firmahold er en unik mulighed for at få højnet sundheden på arbejdspladsen samtidig med at det styrker fællesskabet blandt kollegaerne og giver fælles samtaleemner. Firmahold skaber rammerne for et aktivt og sjovt kollegialt miljø som smitter positivt af på humøret samtidig med at hundredvis af kalorier bliver forbrændt.

 

Firmahold er både for begyndere og øvede. Niveauet tilpasses den enkelte – og holdet kan bestå af spinning og/eller funktionel træning.

Funktionel træning er en kombination mellem puls- og styrketræning. Her arbejder ved med vægtskiver, kettlebells, måtter, bolde og andre redskaber. Formålet er at træne alle de store muskelgrupper i kroppen samt at få pulsen op.

 

Spinning er god konditions- og intervaltræning. Spinning er i det hele taget en god træningsform for begyndere, da det kan dyrkes uden at overbelaste kroppen. Jeg har body bike smart+ cykler, som er spinningcykler af høj kvalitet.

 

Vi vælger sammen en fast ugedag og tidspunkt for træning, og jeg sørger for en energisk og svedig time.

 

Et firmahold kan bestå af op til 16 deltagere.

 

Træningen foregår hos kost og krop i Træningshallen i Fjenneslev (8 km fra motorvej)

 

Pris 2.500 kr. pr måned (ingen binding)

Pris 2.200 kr. pr måned i min tre måneder svarende til 129 kr. pr medlem pr. måned ved fyldt hold.          

Pris 2.000 kr. pr. måned i min 12 måneder.

 

Ydermere tilbyder vi månedsmedlemskab til jeres medarbejdere for kun 100 kr. pr. måned, såfremt at I som firma tilbyder jeres medarbejdere dette tilbud. Træningshallen udbyder 13 åbne holdtræninger ugentligt. Besparelsen lyder på 129 kr. pr. medlem.

For nærmere information kontakt Ida Malchau på tlf. 28772262 eller send en mail til kostogkrop@idamalchau.dk