Om mig

Mit navn er Ida Malchau. Jeg har en cand. scient i Human Ernæring ved Københavns Universitet samt en bachelor i Sundhed og Ernæring. 

Siden jeg blev færdig med min uddannelse i 2015, har jeg arbejdet som personlig træner og kostvejleder. 

Jeg elsker at have forløb, det skaber fællesskab, sammenhold og god energi. Jeg har haft vægttabsforløbet kost og krop siden 2011. Kost og krop startede som et studiejob, men er i dag min fuldtidsbeskæftigelse. Jeg har haft mere end 50 kost og krop forløb, og det betyder at jeg snart har hjulpet 1.000 mennesker til en sundere og mere aktiv livsstil. Siden da har jeg haft mange andre forløb senest Strong ’n’ fast forløbet, som er blevet mit andet hjertebarn sammen med kost og krop. 

I 2020 åbnede jeg dørene for træningshallen som er placeret på min hjemmeadresse i Fjenneslev. Træningshallen er et autentisk og intimt træningsmiljø, som har et råt udtryk med synlige bjælker, og hvor der er højt til loftet. Vi træner meget udenfor omkring træningshallen og bruger naturen i træningen, hvilket giver enormt meget energi efter en lang dag indenfor på kontoret. I træningshallen er fællesskab og høj forbrænding en garanti under hver træning. 

Træningshallen gav utrolig meget mening efter at jeg blev mor til Birk i 2019. Det betyder at jeg kan være mere hjemme, men samtidig have alle mine forløb.