Før og efter

Se mange af de flotte resulteter

Vægttab på to Kost og Krop forløb: 12 kg og 44,5 cm fordelt på seks målepunkter.

“Mit forløb på Kost og Krop, har ændret min tankegang omkring mad og motion betydeligt. Jeg har mærket og set hvordan min krop har ændret sig og er blevet mindre. Træningen har givet mig en masse energi, og konditionen er blevet meget bedre.Ida har været en fantastisk støtte, og ikke at glemme de fantastiske mennesker jeg har været på hold med. Vi kæmper jo alle for samme sag.”

Vægttab på tre Kost og Krop forløb: 39 kg og 102 cm fordelt på seks målepunkter.

Jeg har gået på Kost og Krop ved Ida Malchau i 9 måneder, og i den tid har jeg tabt 40 kg. Det er sket ved at træne og ved at lave om på min kost, under Idas vejledning. Jeg har tabt mere end 122 cm og jeg er gået fra str. 54 ned i str. 38. Jeg har fulgt Idas rådgivning og jeg har spist masser af sund og dejlig mad, og har ikke på noget tidspunkt følt at være på slankekur. Kost og Krop har været starten på mit nye liv – et sundere liv med overskud, med glæde og masser af energi.

Vægttab på tre Kost og Krop forløb: 39 kg og 102 cm fordelt på seks målepunkter..

Mit forløb på Kost og Krop har betydet alverden for mig. Jeg har været igennem 2 forløb og har haft et vægttab indtil nu på 18 kg og lidt over 50 cm. Det skal dog ikke stoppe her, men fortsætte. Fysisk har jeg bevæget mig fra en hverdag, hvor jeg ikke var i stand til at kunne gå en tur uden at få store smerter i min ankel, at jeg ikke kunne fortsætte, til at jeg nu kan gå 12 km uden problemer. Jeg bliver ikke længere forpustet, når jeg skal op af trappen. Jeg kan rejse mig fra gulvet uden at skulle støtte mig til en stol eller en sofa. Dette betyder, at jeg har meget lettere ved at lege med mit skønne barnebarn nede på gulvet. Jeg er nu i stand til at tage på aktive ferier med min mand, som vi nu begge ønsker, og ikke kun inaktive badeferie som var det eneste jeg var i stand til før. Det har givet mig troen på, at jeg godt kan, hvis jeg vil.

Vægttab på ét Kost og Krop forløb: 7,2 kg og 30 cm fordelt på seks målepunkter.

Ida har hjulpet med mig at se mig selv som god nok og jeg kan godt vende skibet som var på vej hen imod et isbjerg. Jeg var træt, energiforladt og fed. Jeg har stadig kilo at tabe, men intet er umuligt mere, energien er tilbage for fuld styrke. Jeg har ryddet op i tøjskabet, ungernes, mit eget som lignede noget nogen havde kastet op i, jeg har ordnet brusekabinen som var en kalkkabine, jeg har fjernet alt det som fyldte mentalt, samtidigt med jeg tabte mig, trænede og løb som var mit helt store ønske. Jeg vil fortælle det til alle som gerne vil høre om forløbet.

 

Vægttab på to Kost og Krop forløb: 16,5 kg og 58,5 cm fordelt på seks målepunkter.

Kost og krop har virkelig gjort en stor forskel for mig. Jeg har før manglet inspiration og motivation. På kost og krop bliver jeg, på den gode måde, medansvarlig og støttet i de mål, der er sat for mit vægttab. På holdet er der altid god stemning, og jeg tager altid hjem efter træning i godt humør og med gejst.

 

Vægttab på to Kost og Krop forløb: 25,1 kg og 80,5 cm fordelt på seks målepunkter.

Marts 2017 tog jeg en beslutning om at ændre min livsstil. Jeg ville gøre noget for mig selv. Jeg var træt og træt af min krop. Samtidigt havde jeg ondt i mit ben – dag og nat. Jeg har deltaget i 2 forløb på kost og krop fra marts til oktober 2017 Jeg har tabt mig 25,1 kg og 80,5 cm. Mit kondital er forbedret markant fra 26,3 til 43,1. Første konditest på 12 min var en kamp, hvor jeg løb og gik og kæmpede mig op på 1630 meter, men i september måned gennemførte jeg en halvmaraton. Træningen sammen de andre deltagere og inspirationen til en anden kost og livsstil har været afgørende for mig. Ida har været med til at motivere og holde mig fast i planen og målet. Jeg er mega stolt over hvad jeg har opnået – stolt over at jeg tog mig selv seriøst og begyndte at prioritere mig selv. Jeg kunne ikke have gjort det alene – kost og krop gav mig motivationen og støtten til at gennemføre denne livsstilsændring

Vægttab på to Kost og Krop forløb: 13,3 kg og 61,5 cm fordelt på seks målepunkter.

For otte måneder siden tog jeg beslutningen om at tilmelde mig Kost og Krop sammen med min mor. Det har uden tvivl været noget af det bedste, jeg nogensinde har gjort for mig selv. Min blodprop i hjernen, som jeg blev ramt af i 2015, skulle vise sig at bringe mange flere udfordringer med sig, end jeg nogensinde havde kunne forestille mig. Efter en hjerneskade, en stressrelateret depression, et mislykket studie, et modløst hoved og en endnu mere modløs krop, der var blevet tungere, slappere og træt, skulle det være slut! Her otte måneder efter er mit kondital gået fra at være under 20 til at være 48. Jeg er blevet 61,5 mindre og 13,3kg lettere, men vigtigst af alt, er jeg blevet 100 gange gladere! Kost og Krop har været min medicin og min mulighed for at kunne komme videre og blive mig selv igen. Idag når jeg ser mig selv i spejlet er jeg stolt! Endelig føler jeg mig tilpas i min krop og i mit sind! Ida – tusind tak for din evige støtte gennem det her, og for at tro på mig, når jeg ikke selv har gjort det. Du og kost og krop har været guld værd, og jeg er SÅ taknemlig!

Vægttab på ét Kost og Krop forløb: 13,3 kg og 53,5 cm fordelt på seks målepunkter.

I starten af august startede jeg på Kost og Krop hos Ida. Jeg medbragte omkring 25 kilo overvægt, ekstrem dårlig kondition, tøj i str XXL og en meget lille tro på en fremtid som slank. Efter 12 uger hos Ida med kostplan, spændende opskrifter, træning mindst 3 gange om ugen og opmuntring fra holdet, er status nu:Jeg er blevet 15 kg og 53 cm mindre. Jeg er gået fra str. XXL til str.M. Jeg kan løbe 7 km uden stønnen og prusten. Jeg spiser sundt, uden at sulte. Træner 5 gange om ugen. Mine to kunstige hofter har det meget bedre. Min kropsalder nærmer sig min faktiske alder. Jeg troede ikke, at det kunne lade sig gøre. Havde faktisk opgivet at blive slank igen. Der er stadig et stykke vej igen til målet er nået.Men nu ved jeg, at det kan lade sig gøre. Hurra for Idas “Kost op Krop” forløb.

Vægttab på ét Kost og Krop forløb: 10,2 kg og 30 cm fordelt på seks målepunkter.

For mig har kost og krop været fantastik! Jeg har fået mere selvtillid, blevet mere glad, kan gå uden at blive forpustet. Alting er bare blevet meget nemmer i hverdagen. Jeg har tabt mig 10,2 kg. På 12 uger og 30 cm i alt. Det er jo for vildt. Jeg gik fra en kondi på 19 til 26. Jeg kan løbe og cykle nu, uden at være ved at dø efter 30 sek. Da jeg startede hos Ida havde jeg dårlig lænd og kunne ikke rigtig lave noget uden at ha’ ondt. Efter der er røget 10,2 kg og jeg er begyndt at træne, er det næsten væk. Det er vildt hvad det kan gøre! Ida, er helt fantastisk. Hun er ikke kun en vejleder, som også en ven! Tak for støtten og troen på jeg kunne klare det. Og tak for dig!

Vægttab på to Kost og Krop forløb: 17,5 kg og 85 cm fordelt på seks målepunkter.

“Deltagelsen i K og K har været fokus på kosten men den afgørende forskel har været den strukturerede træning på K&K holdet, hvor alle er fælles om at ville tabe sig og komme i bedre form. Det har været et trygt og anerkende rum med deltagere i alle aldre. Ida, trænerne og holdets opbakning har været afgørende for vedholdenhed og givet energi til at fortsætte og tro på de gode resultater Jeg har i alt tabt 17,6 kg og 85 cm på 7 måneder. Det har været en fuldstændig unik rejse. Jeg er Ida, trænerne og Kost og krop taknemmelige for hjælpen til vægttabet, som giver mig øget selvværd, livskvalitet og fornyet lyst og energi til igen at løbe i naturen. “